.

.

După cum se vede pe TV,Lemn Spurtles Set de 4, Non-Stick, Ustensile de Instrumente Natural Rezistent din lemn de Tec cu Fante Amestecand Spatula,de Copt, Amestecand, Zdrobitor, Scooping, de Raspandire, de Servire și Mai mult.

După cum se vede pe TV,Lemn Spurtles Set de 4, Non-Stick, Ustensile de Instrumente Natural Rezistent din lemn de Tec cu Fante Amestecand

RON 31.96

Suma
Tova está disponible

【Sigur să Utilizați】spatula set este fabricat din 100% natural nevopsit din lemn de tec, fără nici o acoperire.Gratuit de toxice și a produselor chimice care pot dăuna sănătății.Acestea sunt sigure și sănătoase de a găti toate tipurile de alimente fără griji. 【Construit pentru a Dura】Acestor lemn spurtles au o mare durabilitate.Ele sunt rezistente la umiditate și uzură, astfel încât poate fi folosit zilnic pentru a pregăti rețete preferate.Fiind non-stick, ele sunt ușor de curățat. 【Non-stick de Gătit】lemn spurtle set este proiectat cu margini rotunjite și fără arbori sau părți ascuțite, evitând zgarieturi oale și tigăi atunci când gătiți.Acestea sunt o opțiune ideală pentru utilizarea cu non-stick sau Teflon, protejarea vase și creșterea durabilității sale. 【Mediu Prietenos】lemn natural în ustensilele de bucătărie sunt biodegradabile și pot fi, de asemenea, ușor de reciclat.Ajuta pentru a proteja planeta noastră de a evita acumularea de deșeuri și să aibă grijă de mediul nostru. 【Valoare Ustensile de Bucătărie】gătit accesorii pachet include 4 diferite spurtles. 3 dintre ele pot fi folosite pentru a se amestecă-prajit, prajit, amestecand si cel mic poate fi folosit pentru a răspândi miere, unt de arahide, ciocolata topita, gemuri, etc. Un cadou ideal opțiune pentru familie și prieteni.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie