.

.

Sac de scutec cu Stație de Schimbare, Copilul de Scutec Sac, Rucsac, Sac de Scutec, Copilul Geanta cu Built-in USB Port de Încărcare și Cărucior Curele de Mare Capacitate rezistent la apa (Gri+Roz)

Sac de scutec cu Stație de Schimbare, Copilul de Scutec Sac, Rucsac, Sac de Scutec, Copilul Geanta cu Built-in USB Port de Încărcare

RON 93.98

Suma
Tova está disponible

Pls nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice probleme sau nevoie ajută. 【Convenabil și Grijuliu】3 in 1 sac de scutec rucsac cu pernite groase căptușit curele și căptușit panoul din spate a distribui sarcina uniform pe umeri si spate pentru o lungă perioadă de timp poartă.Ușor-apuca mâner de top, și convenabil cărucior curele permite de a purta aceasta geanta cu scutece ca un rucsac, o geantă de mână sau atașa la cărucior. 2 x Izolate sticla de buzunar pentru a ține lapte sau suc rece. 1 x Anti-furt de buzunar pentru a proteja portofel, telefon și i Pad.【Upgrade Pliabil Patut】Acest sac de scutec rucsac vine cu un detașabil pătuț portabil. 1 x Anti-furt de buzunar pentru a proteja portofel, telefon și i Pad.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie