.

.

MINE.FAN Silicon Pirostrie - Pirostrie Mat - Bucătărie Caldă Tampoane pentru Oale / fel de Mâncare Fierbinte Izolate Flexibil, Durabil Non-Alunecare de roller-Coastere 3 Set (Negru)

MINE.FAN Silicon Pirostrie - Pirostrie Mat - Bucătărie Caldă Tampoane pentru Oale / fel de Mâncare Fierbinte Izolate Flexibil, Durabil

RON 39.94

Suma
Tova está disponible

Realizat din 100% silicon de calitate alimentară.Ciclic de utilizare, consum redus de energie și de mediu; materialul de silicon Premium oferte care nu vor absorbi miros, pete, rugina, fisuri sau cip.Moale și flexibil de silicon recunoscuta poate fi folosit ca o pirostrie pentru a proteja suprafața bucătăriei din toate opărire veselă.Unic încă practic și durabil recunoscută sunt, de asemenea, potrivite pentru bucatarie covoare, fețe de masă, castron rogojini, antena rogojini și ulcior roller-coastere.Mare dimensiune : 20*0.6 cm/7 3/4" * 1/4" ; Extreme gama de temperaturi de la -40°F și 482°F; Și 3 tipuri de sculptură în formă de bucătărie componente adăuga stil și funcționalitate la casa ta.Ușor să se Spele și Magazin : pur și Simplu se spală-l cu mâinile sau arunca-l în mașina de spălat vase atunci când este nevoie să fie spălate; fulgi este proiectat pentru ușor de suprapunerea și gaură pentru agățat ușor și convenabil de depozitare atunci când nu este în uz.Oferă : Simțiți-vă liber să ne contactați dacă aveți orice întrebări. - 100% Alimente Grad Silicon Material de a se asigura că obiceiul de a absorbi miros, pete, rugina, fisuri sau cip. - Moale și de mediu, recunoscuta va fi mai bine ține-ți familia și prietenii de sănătate. - Spălați-l cu mâinile sau arunca-l în mașina de spălat vase. - Suprapunerea sau Agățat cu gaura. - 100% Alimente Grad Silicon Material de a se asigura că obiceiul de a absorbi miros, pete, rugina, fisuri sau cip. - Moale și de mediu, recunoscuta va fi mai bine ține-ți familia și prietenii de sănătate. - Rezistente la căldură de până la 482 de grade Celsius, Poate fi folosit pentru a proteja blat, pui tabele de toate lucrurile calde. - Ca un Mat, ele pot fi folosite ca bucatarie covoare, fețe de masă, castron rogojini, antena rogojini și ulcior roller-coastere.Ca o pirostrie, ei vor produsului toată suprafața bucătăriei. - 3 Diferite Unică și Frumoasă Sculptură în Formă de decora bucătărie și acasă.Informații dimensiune : 20 * 0.6 cm (7 3/4 * 1/4) Gama de Temperaturi : de la -40°F și 482°F. Cum Să se Spele Și Magazin : . - Spălați-l cu mâinile sau arunca-l în mașina de spălat vase. - Suprapunerea sau Agățat cu gaura.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie