.

.

Mophorn 50W 45L vopsire Electrostatic Masina cu Pistol de Pulverizare Vopsea 450g Pe Minut WX-958 Pulbere Sistem de Acoperire (50W 45L)

Mophorn 50W 45L vopsire Electrostatic Masina cu Pistol de Pulverizare Vopsea 450g Pe Minut WX-958 Pulbere Sistem de Acoperire (50W

RON 81.40

Suma
Tova está disponible

Din Oțel Inoxidabil. [CALITATE EXCELENTĂ] - Acoperire cu Pulbere Mașină adoptă de înaltă calitate din oțel inoxidabil; are avantajele prevenirea ruginii, rezistența la coroziune, rezistența la acid și alcaline, etc. Aspectul este netedă și lină, și piesa nu are unghi mort.Sensibilitate ridicată și durabilitate. [DOUĂ CENTRALE GAZ] - Electrostatic de Pulverizare Echipament dispune de două interioare de gaze de design, astfel încât acul să nu mai ac-ghidat de lichid pulbere, pentru a îmbunătăți de descărcare de gestiune efect, pentru a îmbunătăți rata de pulbere.Rotirea atomizate fluxul de aer poate îmbunătăți în mod semnificativ calitatea de acoperire. [PERFORMANȚĂ EXCELENTĂ] - flux Mare de componente pneumatice, în mai mică presiune a aerului, Echipamente de Pulverizare Electrostatică poate realiza în continuare mai mare de pulbere.Îngroșarea rezistenta la puncție la vârful, de întreținere reduse rate. [CIRCUIT de PROTECȚIE] - Cu circuit de protecție, tensiunea de auto-reglare funcție, pentru a asigura o perfectă pulverizare efect.Tensiune ridicată în modul în apropierea duzei, redus de pierderi de tensiune, inlocuit componente de înaltă tensiune pentru a aduce confort la întreținere. [UTILIZAT pe scară LARGĂ] - acoperire cu Pulbere de configurare este utilizat pe scară largă în electrocasnice, feronerie, usi de securitate (windows), chiuvete de căldură, utilaje constructii, piese auto, echipamente sportive, echipamente medicale, aluminiu, și alte industrii.Calitate Excelentă.Două Centrale De Gaz.Performanță Excelentă.Circuit De Protecție.Tensiunea de alimentare : AC110 V.Frecvență : 50/60 Hz.Putere de intrare : 50 W.Ventil Electromagnetic de Control Tensiune : DC110 V.Curent de Ieșire maxim : 150 Ua.Putere de ieșire Tensiune : 0-100 kv.Temperatura de lucru : -10℃~45℃.Ieșire Pulbere Volum : Max. 450g/Min.Polaritate : Negativ.Arma Greutate : 480g.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie