.

.

KOOV Ceramice Pan Plăcintă, 10 Cm Plăcintă, fel de Mancare, Farfuria pentru Desert de Bucătărie, Rotund Vas de Copt Tava pentru Cina, Textura Serie (Alb)

KOOV Ceramice Pan Plăcintă, 10 Cm Plăcintă, fel de Mancare, Farfuria pentru Desert de Bucătărie, Rotund Vas de Copt Tava pentru Cina,

RON 51.18

Suma
Tova está disponible

【DIMENSIUNE BUNA PENTRU UTILIZAREA de zi cu ZI】 : La KOOV 10 cm adancime fel de mâncare pan plăcintă este potrivit pentru dumneavoastră preferat de mere, piersici sau plăcintă de afine, plăcinte savuroase ca plăcintă cu pui, Sheppard placinta, placinta de dovleac si etc.Înălțimea și grosimea pereților laterali face cruste se coace uniform. 【MODEL TEXTURA】 : La KOOV plăcintă tigăi pentru copt caracteristică unică model textura plăcută pentru timpul de coacere.Display remarcabil poate fi un decor fermecător chiar și o operă de artă în masă de sufragerie și bucătărie. 【SIGURANȚĂ ÎN condiții de TEMPERATURĂ RIDICATĂ】 : Aceasta ceramic termorezistent este confectionata din material rezistent, de inalta temperatura gresie, cuptor în condiții de siguranță la 500°F. Acesta poate fi folosit în cuptor, cuptor cu microunde, frigider și mașină de spălat vase.NOTĂ : Nu există foc direct și plita cu inducție. 【SĂNĂTOS ȘI DURABIL CERAMICE】 : placinta de staniu sunt realizate din durabil, de calitate profesionala, ceramic, total fără PLUMB și NON-TOXICE, chip-rezistente și mai robuste decât din gresie ceramică.Extrem de greu glazura nu ar fi zero ușor și durabil pentru utilizarea de zi cu zi, ideal pentru a face mâncăruri delicioase și deserturi. 【CURĂȚARE UȘOARĂ】 : se Lipeasca si buna glazura rezistă la lipirea sau exfoliere, ușor de curățat, cu mașină de spălat vase sau de mână se spală cu apă și săpun.Speram ca produsele noastre va transmite un sentiment de ușurință și relaxare pentru tine și de a face casa ta plină de creație și iubire.Alege-ne pentru a face viața mai bună!.La KOOV 10 cm plăcintă fel de mancare este potrivit pentru dumneavoastră preferat de mere, piersici sau plăcintă de afine, plăcinte savuroase ca plăcintă cu pui, Luni, plăcintă și etc. Perfect înălțimea și grosimea pereților laterali face cruste se coace uniform.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie