.

.

Lemn masiv Scăzut Pat Supraetajat pentru Copii, camere Duble Peste Duble Etaj Pat Supraetajat cu Tobogan și Scara, Scara cu Rafturi de Depozitare/Balustradă, cu economie de Spațiu Dormitor Dormitor Mobilier (Gri)

Lemn masiv Scăzut Pat Supraetajat pentru Copii, camere Duble Peste Duble Etaj Pat Supraetajat cu Tobogan și Scara, Scara cu Rafturi

RON 197.60

Suma
Tova está disponible

????【Scăzut Paturi Supraetajate cu Scara】Multifuncțional Scara în Loc de Scară, Acces Usor la Pat Superior, în condiții de Siguranță și Robust Alpinism pentru Copilul Dumneavoastră, precum și un Built-In Bara de Siguranta pentru Patul de Sus, Built-In rafturi de Depozitare poate Stoca Personalul sau Jucării pentru Copii, o Mare Satisfacție pentru Cei în Căutarea de a fi Organizat. ????【Scăzut Pat Supraetajat cu Tobogan】pat supraetajat este special conceput pentru copii, unic slide design îndeplinește jocul copiilor are nevoie.fiecare copil va place design multifunctional, se va transforma sufrageria dvs. intr-un loc de joacă.Dar Îndepărtează cu Ușurință atunci Când Nu Mai este Necesar. ????【Robust Cadru de Lemn】testate de Calitate robust de construcție din lemn caracteristici suport solid, fabricat de înaltă calitate din lemn masiv si MDF.Sprijin puternic pentru Copii si Adolescenti, Nici o Cutie de Primăvară este Necesar.Și există două culori uimitoare potrivit pentru băieți și fete, Poate fi folosit în condiții de siguranță pentru o lungă perioadă de timp. ????【Perfect de Design】Termina în straturi pentru o suprafață netedă, suprafață fără cusur.Toate finisajele sunt sigilate cu un plic sigilat cu o folie de protecție, copil-în condiții de siguranță lac.De înaltă calitate furnir face suprafață are un bogat și consistent tonuri de culoare, deține în sus de-a lungul timpului, atât în aspectul estetic și de performanță. ????【Usor de Asamblat】Dimensiuni de gabarit-76"L x 39.3"W x 46.2"H. Capacitate Greutate : 220 kg de pat superior, 220 lbs pentru pat mai mic.Produsul garanție pe viață.Dacă aveți orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați, vom răspunde întotdeauna în mai puțin de 12 ore.Culoare : Gri.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie