.

.

Solar Punte de Lumină, de Mare Panou Solar de Încărcare, 24 Led-uri, Alb Cald Doc Lumina pentru Pasul, Cale, Alee, Gradina(4 Pack)

Solar Punte de Lumină, de Mare Panou Solar de Încărcare, 24 Led-uri, Alb Cald Doc Lumina pentru Pasul, Cale, Alee, Gradina(4 Pack)

RON 79.98

Suma
Tova está disponible

【Actualizat Design】 : Super-mare panou solar de încărcare și-a construit în 700m Ah baterie. 4 ore de încărcare completă de lumina soarelui, de iluminat de aproximativ 16 ore. 【24 de Led-uri】 : 24 buc Led-uri oferă 360° iluminare de mare chiar si cu lumina, comutator automat, PE când întunericul se încadrează și STINGE la ivirea zorilor. 【Durabil】 : Ecografie tehnologie de ambalare pentru întregul PC locuințe fără șuruburi.IP68 rezistent la apa, rezistenta la inghet, rezistenta la caldura, rezistenta la coroziune si rezistenta la presiune pentru a conduce masina pe(până la 2 tone).Potrivit pentru pas, deck, stație de andocare, grădină, terasă,cale, alee, curte, piscina, barca, trasee etc. 【Ușor de instalat】 : Foarte ușor pentru a instala, du-te cu 3 M VHB rezistent la apa bandă adezivă. 【Client Service】 : Noi oferim 12 luni garantie, doar contactați-ne dacă aveți orice problemă.Complet Timp de Încărcare : 4 ore.Timp de lucru : 12 ore după complet încărcată.Notă : vă Rugăm să încărcați solare pachet lumini complet înainte de a utiliza pentru prima dată.Dacă produsul este defect, în termen de un an, o vom înlocui.Solar pas lumini cu 24 buc Led-uri, oferă 360° iluminare de mare chiar si cu lumina, foarte luminos, comutator automat, PE când întunericul se încadrează și STINGE la ivirea zorilor.Luminoase, în condiții de siguranță și ușor de instalat.Sale o alegere bună pentru dumneavoastră în aer liber de iluminat de uz casnic.Vine cu super-puternic Adeziv 3 M, solar lumini potrivit pentru pas, deck, stație de andocare, grădină, terasă, cale, alee, curte, piscina, barca, trasee, etc. Solar pas lumini cu 24 buc Led-uri, oferă 360° iluminare de mare chiar si cu lumina, foarte luminos, comutator automat, PE când întunericul se încadrează și STINGE la ivirea zorilor.Luminoase, în condiții de siguranță și ușor de instalat.Sale o alegere bună pentru dumneavoastră în aer liber de iluminat de uz casnic.Vine cu super-puternic Adeziv 3 M, solar lumini potrivit pentru pas, deck, stație de andocare, grădină, terasă, cale, alee, curte, piscina, barca, trasee, etc.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie