.

.

Modkin domeniul de Aplicare Inele, Luneta Muntele Mare Profil domeniul de Aplicare Suporturi pentru Șină Picatinny (1 inch, Set de 2)

Modkin domeniul de Aplicare Inele, Luneta Muntele Mare Profil domeniul de Aplicare Suporturi pentru Șină Picatinny (1 inch, Set de

RON 174.00

Suma
Tova está disponible

Dublu domeniul de aplicare inel de montare pentru Picatinny/ Weaver Feroviar (21mm).Design în adancit-out de configurare între inel și partea de jos a bazei, pentru a elibera grele, atunci când prindere domeniul de aplicare dumneavoastră.Built-in caseta pe inele pentru a preveni de la ce afecteaza domeniul de aplicare, de asemenea, preveni alunecarea și de a deține dvs. puteti interveni cu precizie.Inelul este pentru cele mai multe domenii care sunt în 1 inch / 25,4 mm domeniul de aplicare tub.De profil înalt, 0.71 inch golul de la baza muntelui în jos de inele. ( Înălțime element : 2 inch).Cu 1 șină de prindere cu șurub și 2 domeniul de aplicare șurub de prindere pe laterale, asigura monta orice 1 inch aplicare cu fermitate, trebuie doar să răsuciți piulița și muntele baza pe 21mm feroviar cu ușurință.Design în adancit-out de configurare între inel și partea de jos a bazei, pentru a elibera grele, atunci când prindere domeniul de aplicare dumneavoastră.Built-in caseta pe inele pentru a preveni de la ce afecteaza domeniul de aplicare, de asemenea, preveni alunecarea și de a deține dvs. puteti interveni cu precizie.Inelele sunt pentru cele mai multe domenii care sunt în 1/ 25,4 mm domeniul de aplicare tub.Ele sunt montate pe 21mm Picatinny și Weaver Feroviar cu ușurință.Cu 1 șină de prindere cu șurub și 2 domeniul de aplicare șurub de prindere pe laterale, asigura monta orice 1 domeniul de aplicare cu fermitate.Instala și elimina prin strângerea sau slăbiți piulițele sau șuruburile cu o cheie.Feroviar Tip : 21mm Weaver/ Picatinny Șine.Diametru Inel : 1. Material : De Înaltă Calitate Din Aliaj De Aluminiu.Stil : High Profile (0.71 în).Dimensiune : 2.0 x 1.6 x 0.8 cm.Greutate : 2 oz pe inel. 2 buc 1 Weaver domeniul de Aplicare Inel. 1 x Cheie Hex.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie