.

.

MELOTOUGH Pro Framer Sistem de Combo-Magnetic Instrument Husă Construi Grele Tâmplar Instrument de Centura si Multi Funcția de Instrument de Centura Bretele Cadou Pentru Tata , Iubitul , Soțul (rosu)

MELOTOUGH Pro Framer Sistem de Combo-Magnetic Instrument Husă Construi Grele Tâmplar Instrument de Centura si Multi Funcția de Instrument

RON 175.60

Suma
Tova está disponible

????Dulgher RigMelo Tough 4 buc Framer Instrument de Centura Rig cu 2 principalul instrument husă , 1 ciocan titularul , 1 instrument de centura jartieră. ????Capacitate mare Instrument de Husă Pentru Deținerea Varietăți de Instrumente Și Accesorii. ????️Contractantul de construcție Șorț Geanta-a Făcut din 1680 D Nylon Balistic Tesatura pentru a dura mult timp ; Confortabil se Potrivesc Personalizat 5 inch ochiurilor de Plasă respirabil Captusit Instrument de Centura ,Adjustbale dimensiune 32 la 52inch ;. ????Produs Caracteristică : Cool Pad Magnetic pe Unghii Husă , Profesionale Căptușit Instrument de Centura Jartieră Mari cu Suport de Telefon , Ac Dublu Cataramă de 5 inch Instrument de Centura pentru un durabil înapoi de sprijin. ⚙️Multi-Funcțional de Utilizare-Ideal Pentru Dulgher , Framer , Constructii , instalatii Sanitare , Acoperis, Gradina de Muncă ; ✅MELOTOUGH CALITATE : Când vezi un Melo Tough produs, știi că o să dureze.Facem aceste bretele pentru muncitori, oameni dedicati care au nevoie de instrument de sistem de combo că se pot baza pe tot parcursul zilei.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie