.

.

Sljj în aer liber pentru Adulți Fitness Iluminare Inline Patine cu 6 Piese de Echipament de Protecție, Duritate 90A Volan de Curse Patine Baieti Albi și Negri (Culoare : Negru, Dimensiune : 39 EU/7 NE/6 UK/24,5 cm JP)

Sljj în aer liber pentru Adulți Fitness Iluminare Inline Patine cu 6 Piese de Echipament de Protecție, Duritate 90A Volan de Curse

RON 154.40

Suma
Tova está disponible

★[8 Iluminare Roti] - Cel mai tare flash vă permite să vă iasă și să se distreze mai mult.Colorate lumini LED-uri în interiorul roții sunt auto-generatoare.Nu sunt necesare baterii. ★[Spectacol de calitate] – Prietenii se vor simți nebun, netedă și confortabilă experiență de echitatie.De înaltă calitate cadru de aluminiu durabil și O duritate roți cu ABEC-7 rulmenti sunt disponibile atât în aer liber cât și în interior. ★[respirabil și confortabil] - anti-coliziune PP pantofi de coajă, toate-a rundă de ventilare design, detasabila curățare captuseala, lasa sa alunece mult mai confortabil și răcoritoare. ★[Netedă și în condiții de siguranță] - Built-in de absorbție de șoc pad moale, puternic amortizare, frecare redusă, nu obosit, netedă și în condiții de siguranță. ★[Un cadou perfect] : Acest frumos patina poate fi folosit ca un cadou perfect pentru copiii, nepoții sau prostituate și prostituate.Dimensiune : 39 EU/7 NE/6 UK/24,5 cm JP | Culoare : Negru.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie