.

.

6 inch 152mm Gaura Văzut cu Grele Arbor, Cornhole Placi Gaura pânza de Ferăstrău pentru Placaj, Fier de călcat, Acrilic, Conducte, lumini Plafon, de Origine Îmbunătățire(2 BUC, Rosu)

6 inch 152mm Gaura Văzut cu Grele Arbor, Cornhole Placi Gaura pânza de Ferăstrău pentru Placaj, Fier de călcat, Acrilic, Conducte,

RON 31.98

Suma
Tova está disponible

【Înaltă Performanță】Porumb Gaura de Foraj Cutter este fabricat din greu Grele HSS oțel carbon & Bi-structura de metal pentru a oferi de înaltă performanță de tăiere putere asigura durabil și rezistent la rugină. 【Aplicarea pe scară largă】Gaura Văzut taie găuri prin lemn, placaj, plastic, gips-carton, moale, ipsos, acrilic bord și subțire de metal.În plus față de tăierea găuri pentru lumini sau lumini încastrate, de asemenea, vine la îndemână pentru proiectele de acasă atunci când se lucrează pe conductele de aer, lumini plafon, difuzoare și mai mult. 【Structura】Cu caracter neobligatoriu, curat, design de ultimă oră, această gaură a văzut tăieturile netede și ușor.Există patru sloturi pentru a împinge discul de văzut cu ușurință. 【A tăia o Gaură】trebuie să perpendiculară pe bord și un exercițiu ca sensul acelor de ceasornic pentru a face o 6 inch (152mm) porumb gaura.E adâncime de tăiere de 30 mm. 【Veți Obține】2 buc Roșu 6 Inch Gaura Văzut.Culoare : Rosu.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie