.

.

DJG Faciale Vapor, Nano Ion Umidificator de Hidratare și Curățare a Porilor, Eliminarea Pete Fierbinte Ceață Pulverizator, Acasa, Saună, Spa de Îngrijire a Pielii

DJG Faciale Vapor, Nano Ion Umidificator de Hidratare și Curățare a Porilor, Eliminarea Pete Fierbinte Ceață Pulverizator, Acasa,

RON 96.40

Suma
Tova está disponible

1. Deschide porii : elimina murdărie, ulei și grăsime; face toner, crema si alte elemente nutritive absorbabile. 2. Cel mai rapid de aburi timp de pornire : generatoare de putere maxima cu aburi in mai putin de 30 de secunde.Avansate cu ultrasunete atomizor poate transforma apă purificată în particule fine, generând, astfel, puternic și stabil de fum. 3. Efectuați dublu atribuții : folosit ca un direct cu pielea, sau pur și simplu vapor. 4. Compact și portabil : corp compact, convenabil pentru tine de a utiliza oriunde în camera de zi, baie, dormitor. 5. Temperatura aburului este de aproximativ 104 ° F. Pentru utilizarea în condiții de siguranță, vă rugăm să păstrați distanța între fața ta și duza 20cm când abur.caietul de sarcini : denumire Produs : Hot ceață de aburi de ciocolată temperatura : aproximativ 40 ℃Sticla capacitate : 70 ml Power : 280wnote : 1. Înainte de prima utilizare, vă rugăm să rulați-l cu apă plin de apă, și se adaugă câteva picături de limonadă pentru a elimina miros de plastic.2. Utilizați numai apă pură pentru gătit.Adăugarea de uleiuri esențiale sau orice alte aromoterapie soluție poate afecta viața de aburi.3. Plin de apă poate fi aburit timp de aproximativ 8 ~ 10 minute.APackage Incluse : 1 * Faciale steamer1 * Manual de Utilizare.

Despre mărfuri

Numele produsului:
Fierbinte ceață de aburi fata
Temperatura aburului:
aproximativ 40 ℃
Sticla Capacitate:
70 ml
Putere:
280w
1. Înainte de prima utilizare, vă rugăm să rulați-l cu apă plin de apă, și se adaugă câteva picături de limonadă pentru a elimina miros de plastic. :
2. Utilizați numai apă pură pentru gătit. Adăugarea de uleiuri esențiale sau orice alte aromoterapie soluție poate afecta viața de aburi. :
3. Plin de apă poate fi aburit timp de aproximativ 8 ~ 10 minute. :
Pachetul inclus:
1 * Faciale vapor :
1 * Manual De Utilizare :

Bunurile similare din categorie