.

.

FARBIN Corn de Tren pentru Camion 12v 150db Tare Claxon Melc Corn de Aer cu Cablajului Releului pentru Orice Vehicule(12V, black horn)

FARBIN Corn de Tren pentru Camion 12v 150db Tare Claxon Melc Corn de Aer cu Cablajului Releului pentru Orice Vehicule(12V, black

RON 111.20

Suma
Tova está disponible

De înaltă calitate : cornul De aer este fabricat din material de înaltă calitate, care asigură durabilitate și poate lucra în diferite medii de temperatură.Volum mare : Se poate produce 150db de sunet puternic.Atunci când conduci, nimeni nu va ignora sunetul.Design Integral cu pompa de aer, nu există nici o nevoie de a avea o sursă de aer pe masina, nevoie doar de o baterie de 12 V.Ușor de instalat : vorbitorul Nostru suite este foarte ușor de instalat, puteți instala manual cu cablajul de pachetul pe care îl vom distribui.General Accesorii : Potrivit pentru orice 12 V tip de vehicul, inclusiv masini camioane jeep-uri de camioane furgonete SUV RV motociclete de golf.Masina profesionala de corn de producător. 1 Conectați albastru și alb firele de la claxon plug. 2 Daca masina corn de plug este un singur fir, vă rugăm să conectați cu firul albastru, și apoi conectați firul alb de la polul negativ. 3 Montați butonul de la claxon : firul alb este conectat la polul negativ, iar firul albastru este conectat la polul pozitiv prin butonul.Mai multe comune erori de cablare : . 1. După conectarea la linie, apăsați butonul cornul, cornul nu va suna, iar releul nu va zăngănit, ceea ce înseamnă că linia albastră și linia albă sunt în mod eronat conectat.Acestea ar trebui să fie conectat la sursa de alimentare de masina original respectiv.Acestea se pot conecta cornul linie de auto originale sau bateria. 2. Pompa de aer face un scâncet de sunet, dar claxonul nu de sunet, ceea ce înseamnă că bornele pozitivă și negativă sub pompa de aer sunt conectate invers.Firul galben ar trebui să fie introdus în polul pozitiv și firul negru la polul negativ. 3. Sunetul de corn nu este stabil, și, uneori, se va rupe.Asta pentru că acolo este vopseaua de pe cadru unde firul negru este întemeiată, care afectează în mod normal puterea de polul negativ.Atâta timp cât acesta este conectat la o putere pe poziție, este OK.Notă : special dopuri de conversie și butoanele din imagine sunt doar pentru instrucțiuni de cablare, nu sunt incluse și trebuie să fie achiziționate separat.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie