.

.

Mini Fibra Optica Pom de Crăciun cu Lumini,Masă Pomi de Crăciun 2ft Mic Birou de Crăciun Copaci cu Multicolore Lumini cu LED-uri pentru Interior DIY Crăciunul Decor de Vacanță.(Verde)

Mini Fibra Optica Pom de Crăciun cu Lumini,Masă Pomi de Crăciun 2ft Mic Birou de Crăciun Copaci cu Multicolore Lumini cu LED-uri

RON 79.98

Suma
Tova está disponible

????☃️Special de Crăciun Copac : margele lampa de plug-in-prelit pomi de Crăciun sunt prinse de translucid mată minge, lumina diferă, adăugând un vis și o atmosferă cețoasă.Mată bile face, de asemenea, mini-brazi de Crăciun mai adorabil și atractiv. ☃️☃️Clasic în Două Culori : fibra optica pre luminat pom de crăciun cu l ED margele lampa flash clasic în culori roșu și albastru, simple și avansate, și mată minge este detasabila.Puteți utiliza imaginație fără sfârșit decora pomul de Crăciun. ????☃️Dimensiune & Idee Bună Alegere Cadou : artificial 2ft pomul de Crăciun este, de înaltă calitate, material PVC, 2 metri înălțime, un diametru la bază de 20 de metri, care poate oferi un sprijin puternic pentru copac.Mic pom de crăciun este mic și rafinat, este cadoul perfect de Crăciun pentru prieteni și familie. ????☃️Ușor de instalat : xmas copac demontat în două părți : arbore de corp și de bază, ușor de instalat și de dezasamblare, de mici dimensiuni este, de asemenea, ușor pentru a stoca. ????☃️Multifunctional Decor : puteți pune acest subțire pom de Crăciun oriunde, dormitor, desktop, birou, lângă copaci mari, semineu.Fiecare colț fi umplut cu o atmosferă de sărbătoare.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie