.

.

DollaTek LM2596 DC-DC Regulator de Tensiune Reglabil Pas în Jos Modul de Alimentare cu Display

DollaTek LM2596 DC-DC Regulator de Tensiune Reglabil Pas în Jos Modul de Alimentare cu Display

RON 13.98

Suma
Tova está disponible

Cu voltmetrul indică tensiunea de metru de eroare de ± 0,1 V, gama 0-40 V.Atingeți tasta pentru a comuta de măsurare de intrare sau de ieșire de tensiune, si are un spectacol de lumini care se măsoară tensiuni.Opriți funcția de memorie, arată că drumul după putere tensiune valorile măsurate pentru ultima oară.Apăsați pe atingeți butonul timp de 3 secunde pentru a dezactiva LED-uri de afișare, atingeți din nou butonul pentru a activa afișajul cu LED-uri.Trupa terminale, nu de fier poate fi, de asemenea, ușor de utilizat, și retenție de sârmă punct de conexiune.Caietul de sarcini : 1. Cu voltmetrul indică tensiunea de metru de eroare de ± 0,1 V, gama 0-40 V. (Notă : Pentru a asigura acuratețea voltmetru, vă rugăm să vă asigurați că tensiunea de intrare de 4 V și de mai sus)2. Atingeți tasta pentru a comuta de măsurare de intrare sau de ieșire de tensiune, si are un spectacol de lumini care este măsurat voltages3. Opriți funcția de memorie, arată că drumul după putere tensiune valorile măsurate pentru ultima time4. Apăsați pe atingeți butonul timp de 3 secunde pentru a dezactiva LED-uri de afișare, atingeți din nou butonul pentru a activa LED-ul display5. Trupa terminale, nu de fier poate fi, de asemenea, ușor de utilizat, și de retenție de cablu point6. Tensiune de intrare 4.0-40 V (tensiune de intrare pentru tensiunea de ieșire trebuie să fie mai mare decât 1,5 v.)7. La ieșire reglabilă gama de tensiune de 1,25 V-37 V reglabil continuu (tensiunea de intrare trebuie să fie mai mare decât tensiunea de ieșire la o mare de aproximativ 1,5 V)8. Curentul maxim de ieșire de până la 3 A, normal și stabil de operare curent de 2 A9. interne frecvența de oscilație 150 KHz, aparținând generației a doua de comutare regulator de tensiune, consum redus de energie, de înaltă efficiency10. Curent de comutare Led-urile sunt rosii Pachetul Inclus : 1 x DC-DC step down convertor de tensiune.

Despre mărfuri

1. Cu voltmetrul indică tensiunea de metru de eroare de ± 0,1 V, gama 0-40V. (Notă:
Pentru a asigura precizia voltmetrului, vă rugăm să vă asigurați că tensiunea de intrare de 4V și de mai sus)
2. Atingeți tasta pentru a comuta de măsurare de intrare sau de ieșire de tensiune, si are un spectacol de lumini care se măsoară tensiuni :
3. Opriți funcția de memorie, arată că drumul după putere tensiune valorile măsurate pentru ultima dată :
4. Apăsați pe atingeți butonul timp de 3 secunde pentru a dezactiva LED-uri de afișare, atingeți din nou butonul pentru a activa afișajul cu LED-uri :
5. Trupa terminale, nu de fier poate fi, de asemenea, ușor de utilizat, și retenție de sârmă punct de conexiune :
6. Tensiune de intrare 4.0-40V (tensiune de intrare pentru tensiunea de ieșire trebuie să fie mai mare decât 1,5 v.) :
7. La ieșire reglabilă gama de tensiune de 1,25 V-37V reglabil continuu (tensiunea de intrare trebuie să fie mai mare decât tensiunea de ieșire la o mare de aproximativ 1,5 V) :
8. Curentul maxim de ieșire de până la 3A, normal și stabil de operare curent de 2A :
9. interne frecvența de oscilație 150KHz, aparținând generației a doua de comutare regulator de tensiune, consum redus de energie, de înaltă eficiență :
10. Curent de comutare Led-urile sunt rosii :
Pachetul inclus:
1 x DC-DC step down convertor de tensiune :

Bunurile similare din categorie