.

.

6PCS 4.5 OZ Paie de Grâu Mici Boluri de Desert, Stivuite Pinch Boluri, Fibra de Bambus Mini Prep Boluri, Incasabil Scufundare Farfurioare pentru Feluri de mâncare Laterale, Condimente, Gustare, Aperitiv (Bej)

6PCS 4.5 OZ Paie de Grâu Mici Boluri de Desert, Stivuite Pinch Boluri, Fibra de Bambus Mini Prep Boluri, Incasabil Scufundare Farfurioare

RON 22.98

Suma
Tova está disponible

【De MATERIAL de ÎNCREDERE】scufundare castron este realizat din fibre naturale de bambus.Durabil, incasabil & rezistent la pete și zgârieturi.Ușoare și ușor de transportat. 【DIMENSIUNI MICI】sos fel de mancare este 4.5 oz, 3.7"L x 3.7"x 1.2"H (9.5x9.5x3cm).Femeile de Palmier de dimensiuni, apt să dețină. 【UNIC de DESIGN】culori Moi crește frumusețea ta veselă și de a stimula pofta de mancare.Pătrat cu marginea rotunjită.Nu este ușor să se reverse cu jantei mare și greu să bat peste fund mare. 【COSTUM PENTRU VARITIOUS OCAZII】sushi sos de feluri de mâncare sunt perfecte pentru utilizarea de bucătărie precum și petreceri, picnicuri, camping și facilități de GRĂTAR.Excelent pentru gătit prep, condimente, sos de rosii, creme și orice mică parte de mese. 【UȘOR DE CURĂȚAT ȘI MAGAZIN】prep Mini boluri sunt ușor de mână se spală cu săpun și apă caldă.Masina de spalat vase în condiții de siguranță.Acestea sunt stivuite și ocupă puțin spațiu în dulap.Culoare : Bej.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie