.

.

Linguri de cafea, filtru de Cafea Cupe, cel MAI bun CASA de Lemn Lingură Cafea Măcinată, Măsurare de Teren Fasole sau ceai, Supa de Gătit Agitator de Amestecare Instrumente de Bucatarie, Ustensile, 1 de Lemn de Ceai Scoop(3.86 cm)

Linguri de cafea, filtru de Cafea Cupe, cel MAI bun CASA de Lemn Lingură Cafea Măcinată, Măsurare de Teren Fasole sau ceai, Supa

RON 13.98

Suma
Tova está disponible

✔ Grad de alimente, sănătos și eco-friendly.Incarcatoarele sunt realizate din lemn nature, care poate păstra alimente proaspete.Nu va zgâria și deteriora oale sau tigăi. ✔ Ideal pentru cineva care îi place să-și ia propria cafea la locul de muncă sau de călătorie.IDEAL PENTRU BUCATARIE ,poate fi de asemenea utilizat pentru lapte praf, ceai, terci de ovăz fulgi de ovăz. ✔ Adăpostește toate de măsurare are nevoie, inclusiv cafea, ceai, zahăr, făină, condimente, suplimente (pudra de proteine, creatina etc.), stevia, și mai mult!Completarea perfectă pentru alt set de gadget-uri de bucătărie și accesorii. ✔ LEMN LINGURI de CEAI sunt sigure pentru a utiliza pe căni, farfurii și boluri, nu va zgâria suprafețele.poate nu degerături sau opărire mâinile tale,indiferent de cât de cald sau rece e apa.Lemn tacamuri pentru acasă,pentru restaurant si hotel. ✔MÂNER LUNG de CAFEA la SOL LINGURI de siguranță pentru non-stick de suprafețe, non-toxice, sigur, mai sanatos, eco-friendly.Se poate pune pe dezinfectarea cabinetului să folosesc Ozonul pentru a steriliza.nu poate încălzite cu microunde.Dimensiune : Scurt | Culoare : Nuc Din Lemn.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie