.

.

LINGVUM Pliere Acoperiș Moale Rack Tampoane pentru Caiac/Surf/SUP/Canoe, Premium placă de Surf suport pentru Mașină cu o Singură Cravată în Jos de Curea, 29inch (Pereche)

LINGVUM Pliere Acoperiș Moale Rack Tampoane pentru Caiac/Surf/SUP/Canoe, Premium placă de Surf suport pentru Mașină cu o Singură

RON 99.98

Suma
Tova está disponible

Ceea ce veți obține nu este numai de înaltă calitate profesională surf portbagaj de LINGVUM dar, de asemenea, servicii post-vânzare, care te face să te simți în largul lor.Folosind Grele tesatura 600 D cu EVA mat, care vă ajută să sprijine Caiac/Canoe/Surf/Bord cu Zbaturi/SUP/Snowboard. ✅De ce să Alegeți LINGVUM Paddleboard Roof Rack - Acest caiac de bare transversale pentru masina este alegerea perfectă pentru activități în aer liber.Bord cu zbaturi rack masina cu 29 de inch Tampoane și peste 20 ft curele,Un capăt de curea este folosit pentru a fixa partea de sus a masinii, iar celălalt capăt de curea este folosit pentru a repara erorile de caiac sau placă de surf, astfel încât sup portbagaj de acoperiș poate sprijini pe distanțe lungi cu mașina de repede. și plăci de surf de la zgârieturi pentru o călătorie mai bună. ✅Potrivit pentru Toate Tipurile de Masini - caiac suport pentru mașină este realizat cu un design universal pentru a se potrivi aproape fiecare vehicul, indiferent dacă mașina ta cu/fără șine laterale sau jgheaburi. ✅Ușor de Utilizat-puteți să strângeți complet convenabil și flexibil curea și apoi catarama, potrivit strâns în jurul mașinii.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie