.

.

Geanta Organizator Introduce cu Fermoar Simțit Geanta Organizator Organizator Geantă de mână se Introduce În Sac Sac Organizator cu Cheie Lanț pentru Tote se Potrivește LV Rapidă Neverfull Longchamp Crescut XLarge (Mici, Bej)

Geanta Organizator Introduce cu Fermoar Simțit Geanta Organizator Organizator Geantă de mână se Introduce În Sac Sac Organizator

RON 25.98

Suma
Tova está disponible

????DETASABILA PORTOFEL, BUZUNAR CU FERMOAR de CALITATE & LANȚ CHEIE : de Mare capacitate cu un total de 13 buzunare, 3 buzunare exterioare, 10 buzunare interioare cu detasabila portofel, buzunar cu fermoar la mijloc care poate păstra articole valoroase, cum ar fi telefon, carduri, bani, bijuterii sau folosit ca un portofel separat după detașat.În plus detasabile mult timp simțit chei de lanț de ajutor pentru a găsi cheile cu ușurință. ????ACTUALIZAT DESIGN PRACTIC SPATIOS BUZUNARE : Nu e nici o modalitate de a pune ceva în îngust, strâmt și buzunare mici, care fac tot geanta organizator introduce inutil.Nostru simțit organizator introduce are mai multe buzunare de diferite dimensiuni, care pot găzdui lucruri mici ca monede, cercei, stilou și tubul de ruj, pentru a mari si incapatoare, buzunare pentru telefon, sticlă, sau notebook mic, etc. ????DIMENSIUNEA SIMȚIT GEANTA ORGANIZATOR de : S=8.67 x 4.73 x 5.52 cm, se potrivesc perfect LV Neverfull PM, LV Speedy 25 și LV Alma PM.Mediu=11.03 x 5.52 x 6.3 cm, se potrivesc perfect LV Speedy 30, LV Neverfull MM. Mare=12.6 x 5.91 x 6.7 cm, se potrivesc perfect Rapidă LV 35. X-Large=14.18 x 6.3 x 7.09 cm, se potrivesc perfect LV Neverfull GM și Rapidă LV 40. ????UȘOR și DURABIL:Nostru organizator geantă de mână sunt realizate de robust, flexibil, și senzație de moale simțit tesatura, greutate de lumină, dar robust și construite, asigurându-se în picioare și nu se va prăbuși și nu va adăuga greutate în plus pentru geanta ta. ????PĂSTRAȚI GEANTA CURAT si pus la punct : Această simțit geanta organizator vă ajută să păstrați geanta o mult mai frumos forma în loc de nepriceput uite.Organizează cu ușurință elemente, cum ar fi produse cosmetice, telefon mobil, carduri, portofel, ochelari, notebook-uri.Aceasta geanta organizator introduce, de asemenea, este un companion excelent pentru acasă, în dormitor, de călătorie, birou, locul de muncă, în aer liber și în alte locuri trebuie organizator de stocare.Dimensiuni : Mic | Culoare : Bej.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie