.

.

Minerale Etapei a 5-Blat MyWaterClub Osmoza Inversa Sistem de Purificare a Apei, 100 GPD Membrană, cu Post re-Mineralizare Filtru. Dublă Legătură: Robinet și Grădină, Spălătorie/Adaptor de Furtun

Minerale Etapei a 5-Blat MyWaterClub Osmoza Inversa Sistem de Purificare a Apei, 100 GPD Membrană, cu Post re-Mineralizare Filtru.

RON 91.00

Suma
Tova está disponible

Sistemul de Osmoza Inversa se atașează cu ușurință la robinetul din bucătărie fără a fi nevoie de un instalator.Ideal soluție portabilă pentru apartament, casa, RVs, acvariu sau în timpul dvs. de călătorie.Transforma instantaneu apa de la robinet într sănătoase, de calitate superioară, ultra apă potabilă pură.Premium filtru de Remineralizare pentru a adăuga minerale înapoi în apă. 4 Diferite mass-media adaugă minerale înapoi în apă pentru a face apa aproape de apa de izvor (elemente, cum ar Calciu, Magneziu, Sodiu, K, P, Zn, et.Elimină mai mult de 400 de contaminanți, Proiectat și Asamblat în statele UNITE ale americii.Transformă instantaneu apa de la robinet într sănătoase, de calitate superioară, apă pură.Purifica si Remineralize apă (adăugați mai multe minerale).Poate fi conectat la robinet de bucatarie sau gradina/evacuare spălătorie.Poate fi conectat la baie robinet prin diferite adaptor (vândut separat).Mai puțin de 60 de secunde pentru a instala.Nici o treaba sau permanent de fixare necesare.Timp de filtre de viata : 8-12 luni.Costa 10-15 cenți pe galon de apă pură. 4 litri de apă potabilă pe oră.Stare de la artă 5 etape de filtrare cu Osmoza Inversa.Elimină mai mult de 400 de diferite contaminanți.Remineralizarea etapă a adăuga minerale înapoi în apă. 4 Diferite mass-media adaugă minerale înapoi în apă pentru a face apa aproape de apa de izvor (elemente, cum ar fi Calciu, Magneziu, Sodiu, K, P, Zn, etc. Elimină toate marile periculos contaminanți, inclusiv clor, cloramina, virusuri, bacterii, arsenic, azbest, Cov, și etc. Proiectat și Asamblat în statele UNITE ale americii (California).

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie