.

.

BTmix 1/4 Diametru Interior, cu o recepție de 24 Secțiunea Element. De unică folosință Static Duza de Amestecare cu Luer Lock Priză. BT MC 06-24-LL

BTmix 1/4 Diametru Interior, cu o recepție de 24 Secțiunea Element. De unică folosință Static Duza de Amestecare cu Luer Lock Priză.

RON 66.00

Suma
Tova está disponible

De UNICĂ folosință MIXER STATIC - A BTmix 1/4 inch x 24 element nemișcat mix tub este conceput pentru adeziv de amestecare, metru mix masini, reparatii beton, fibra de carbon aplicații, gasketing, și ghiveci.Vă recomandăm un raport de amestec de 1 : 1 sau 2 : 1 pentru a garanta un mix complet pentru epoxidice, materiale compozite, poliuretani, siliconi, și metil metacrilați.CONSTRUCȚIA de ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ - Con Pro Tec static duze de amestecare vitrina putere industrială materiale și design cu experiență.Interne a elementului de amestecare este construit folosind de Înaltă Rezistență Polyacetal cunoscut pentru rigiditate și stabilitate sub presiune mare.Elementul este înconjurat într-un ușor, dar durabil carcasă de calitate superioară din Polipropilenă.PRECIZIE de EVACUARE - Nostru de linie mixer are un Luer Lok tip priza puteți atașa la distribuire duze sau ace.Vă permite să de descărcare de gestiune precisă picătură de adeziv.Proiectat pentru locuri de muncă care necesită un nivel ridicat de precizie și atenție la detalii.INDUSTRIA STANDARD de CLOPOT pe MUNTELE Nostru epoxidice mixer este fixat cu un clopot pe muntele cartuș de atașament pentru volum mare dublu adeziv cartușe.Dedicat pentru toate cartușele, inclusiv 200cc, 400cc, și 600cc.Compatibil cu un Metru se Amestecă Dozator.STATISTICILE PRODUSULUI - Diametru Interior : 0.251/6.38 (inch/mm).Diametru exterior : 0.383/9.73 (inch/mm).Lungime : 7.469/până la 189,8 (inch/mm).Elementul Numărul : 24. Număr parte : BT MC 06-24-LL.Articol Cantitate Pachet : 1000.

Despre mărfuri

Bunurile similare din categorie